1985 yılında İstanbul'da doğan Alp Celasun, lise ve üniversitede denizcilik eğitimi alırken de müzik ile ilgileniyordu. Bu yolda ilerlemeye karar veren Alp, Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünde okurken reklam müziği dünyasına giriş yaptı. Jingle Jungle ve PToT Films gibi reklam dünyasının önde gelen şirketleri ve bazı reklam ajanslarında çalışmasının ardından All Stars Music ile yolları kesişti. Buradaki A&R görevini sürdürürken, müzik üretimlerine de devam etmektedir.
Alper Fıratlı
"Tutmayın beni" ve "O Malum Meyve" isimli iki parçadan oluşan RunLTD etiketli yeni maksi single albümü ile dijital platformlarda boy gösteren Alper Fıratlı'nın müzikal macerası şu şekilde özetlenebilir;
İlk kez kendi adıyla çıkacak olan albümünün yapım aşamasında Alen Konakoğlu ile birlikte çalışan Alper Fıratlı, bu sürece başlamadan önce kendi duygularını, düşüncelerini ve yaratıcılığını kendi parçalarında dinleyiciyle buluşturmaya karar vermiş, ama önce TEMAS adlı Türk rock grubu ile başarılı iki albüm süreci yaşamış, Türkiye'nin bir çok yerinde konser/festivallere katılmış, bazı başarılı televizyon dizilerinde parçaları yer almış, birçok ulusal radyo/televizyon kanalında parçaları,klipleri,röportajları vs. yayınlanmıştır. TEMAS ile tanışmadan önce İstanbul'a taşınmış, İstanbul'dan önce hayatının ilk 24 yılını Ankara'da yaşamış, o sırada Bilkent Bilgisayar Mühendisliğini bitirmiş, bu süreçte amatör müzik gruplarıyla Ankara'nın gözde mekanlarında sahne almış, üniversiteden önce ortaokul yıllarında mikrofonu ilk kez eline almış, bundan önce çok güzel bir çoculuk geçirmiş, ondan da önce 84 baharında dünyaya gelmiştir.
Alper Gemici
Aşkım Kapışmak
Ayşegül İnci
Ankara doğumlu Ayşegül İnci, 14 yaşında ilk şarkısını yazdı. Lise yıllarında vokal eğitimi, şarkı sözü yazarlığı ve beste yapmak üzerine eğildi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın-Yayın Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında, bir yandan da profesyonel olarak sahneye almaya başladı.
Müziğe daha geniş bir açıdan bakmak için 2004 yılında bas gitara başladı. Ardından Eskişehir’de sayısız konser ve organizasyonda bas gitar çalıp vokal yaptı. 2006 yılında kendi şarkılarını söylediği solo grubunu kurdu. Çeşitli müzik yarışmalarında besteleriyle dereceler elde etti ve festivallerde sahne aldı. Teoman ve Yalın gibi önemli sanatçıların sahne gruplarında bas gitar çalıp vokal yaparken, albümünün temellerini de hazırlamaya başladı.
2008 yılında Gökçe ile beraber, 7 kadın müzisyenden oluşan özel proje, 333’ü kurdu. Bir yandan da Ayşegül İnci Project grubuyla sahneye çıkmayı sürdürdü. 2013 yılında saat ustası babasına ithaf ettiği “Zamanı Tamir Eden Adam” adlı ilk albümünü Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde yayınladı ve bu albümden 4 şarkıya klip çekti.
Akademi 35 Buçuk’ta Altan Gördüm ve Vahide Perçin gibi değerli oyunculardan Sinema ve Sahne Sanatları Oyunculuğu eğitimi alan müzisyen, gösterimi devam eden Küçük Prens Müzikali’nde oyunculuk yapıyor. Söz ve müziği kendisine ait olan son çalışması, “Seni Görmemem Lazım” Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu.
Bertan Aslan
1990 Üsküp doğumlu genç yıldız Bertan Asllani; Türk müzik piyasasına son günlerde Aynur Aydın’ın da seslendirdiği “Damla Damla” şarkısıyla hızlı bir giriş yaptı. Murat Dalkılıç “Bir Hayli”, Demet Akalın “Gidenlerin Kalanları” ve Gülben Ergen “Bugünün Sevdalısı” gibi şarkıların bestelerine de imzasını atmış olan genç sanatçı, müziğin yanına oyunculuğu da ekleyerek “Pis Yedili” ve “Göç Zamanı” dizilerindeki rolleriyle büyük beğeni topladı. Şarkıları ve dikkat çeken stiliyle Türk pop müziğinde fark yaratmayı hedefleyen Bertan Asllani; 2 Haziran’da sözleri Gökhan Güneş, müziği Bertan Asllani - Gökhan Güneş ve kendi imzasını taşıyan yepyeni şarkısı “Ben Lazım” ile iddiasını koruyor. Hareketli altyapısı ve zengin aranjesiyle dikkat çekecek olan şarkının düzenlemesi de Bertan Asllani’ye ait.
Bora Öztoprak
Boral Kibil
1985 yılında Fransa / Strasbourg’da doğan Türk Prodüktör/ Dj. Boral Kibil, yaşamına ve müzik kariyerine İstanbul 'da devam etmektedir. İlk parçasını 2010 yılında Yunanistanın Plak şirkerlerinden olan Deepsession Records tan cıkarmıştır....Bununla beraber, ‘’Herneise'' ve ''Fringe'’ ve ''See Me Again'' adlı parçalarıda , dünyaca ünlü Budda Bar albümleri serisinde yerini bulmuştur. İlerleyen dönemlerde Armada ve Manual Müzik’ten cıkarmıs oldugu parçalar, Nick Warren, Marcus Schulz, Paul Oakenfold gibi usta isimlerden destek görmüstür. Her geçen gün diskografisine yeni parçalar ekleyen Boral Kibil, son dönemlerde ülkesindeki parçaları kendine has tarzıyla harmanlayarak dinleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Türkiyenin müzik adına yükselen degerlerinden Rikodisco Ailesi ferdi ve Sanatcısı olan Prodüktör/ Dj’in Bookingleriylede Rikodisco Management ilgienmektedir.
Buğra Ömer Ortakçı
Burak Bedirli
Burcu Kısakürek
İlk teklisi "Sen Giderken" ve ilk albüm çalışması “Cesaret” ile müzikseverlere “Merhaba” diyen Burcu Kısakürek, ilkokul 2’den beri hep müzikle iç içe oldu. Hem öğrencilik hem de yetişkinlik hayatında çeşitli koro ve müzik gruplarında şarkı söyledi. Türkiye’nin saygın hocalarından Gökçen Koray, Selahattin Evci, Çelik Kasapoğlu gibi isimlerden eğitim alan Burcu, 3 yıl kaldığı Londra’da da kendi kurduğu grubuyla şarkılar söyledi. Son 6 yıldır Ladies and Gentlemen İstanbul ve A Few Ladies gruplarında korist ve solist olarak yer almakla beraber, Istanbul Symphonic Project ve Ladies and Gentlemen topluluğu ile Cemal Reşit Rey, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, İnönü Stadyumu gibi sahnelerin tozunu yutma şansını buldu. 2015 yılının Ekim ayında yayınladığı “Sen Giderken” parçasıyla dikkat çeken Burcu Kısakürek’in Cesaret albümündeki tüm söz ve besteler kendisine ait.
Çağan Jordan Astunç
Can Yüce
Caner Akbal
Cantekin Kafalı
Cem Erman
Daha önce Habbecik grubunun perküsyoncusu ve Drum Circle’ın ardındaki beyin olarak tanıdığımız Cem Erman Türkiye’nin kalburüstü bütün şarkıcı ve müzisyenlerine stüdyo ve sahnede eşlik etmiş ve yaklaşık 700 adet albümde çalmış olan bir müzisyen.
Cem Erman’ı geniş kitlelerle tanıştıran ilk proje kuşkusuz Asmalı Konak dizisi için yapmış olduğu müzikler oldu. Dizinin başarısının yanı sıra özellikle de tema müziğinin dillere dolanması Cem Erman’ı daha ilk işiyle dizi müzikleri sektöründe farklı bir yere yerleştirdi.
Asmalı Konak’ın ardından birçok diziyi müziklendiren, çeşitli jingle’lara imza atan Cem Erman’ın en çok bilinen işleri arasında Hababam Sınıfı 3,5, Dön Gel Karhanesi, Gümüş, İstanbul Şahidimdir, Canım Kocacım, Sayın Bakanım, Karaoğlan, Yasemince, Yalnız Değilsin gibi dizi ve TV programlarını sayabiliriz.
Cem Karaca
Cem Sait Arslantunalı
Cemil Özeren
1966 yılında Bandırma'da dünyaya gelen Özeren, üniversite eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Üniversite yıllarında kurdukları ''Entalpi'' isimli müzik grubunda solist ve basçı olarak yer almış; Bir Damla Kan, Artık Hiç Sabah Olmayacak, Tozpembe Hayaller, Papatya gibi Hard Rock ağırlıklı parçalara imza atmıştır. İnciraltı'nda Barış Manço gibi yerli sanatçıların yanı sıra, Deep Purple gibi yabancı Rock ve Heavy Metal gruplarının şarkılarını da söylemişlerdir. Bodrum'da bir süre gitar öğretmenliği ve bir sürücü kursunda eğitmenlik de yapan müzisyen, 1996 yılında İstanbul'a gelerek üniversiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna'yı kurmuşlardır. Grubun ilk çıkış parçası olan ve 1997'de büyük yankı uyandıran, Kafkas ezgisi Lezginka'dan adapte edilen Ceylan parçasının sözleri ve Karacaoğlan şiirinden bestelenen Ölünce Sevemezsem Seni şarkısının müziği kendisine aittir.
İlk albümleri olan Gittiğin Yağmurla Gel ile büyük bir başarı yakalayan Ayna grubuyla birlikte; 1996, 1998, 1999 ve 2000 yıllarında Kral Türkiye Müzik Ödülleri, üç sene art arda Altın Kelebek Ödülleri ve Magazin Gazetecileri Derneği tarafından ''Yılın En İyi Müzik Grubu'' ödüllerine layık görülmüştür. Bu yıllar içinde yurt içi ve yurt dışında sayısız konserler vermişlerdir ve Guinness Dünya Rekorları kitabına da adlarını yazdırdıkları söylenmiştir. 2002 senesinde, Bostancı Durağı albümünden sonra, müzik tarzlarındaki farklılıklar ve çeşitli fikir ayrılıklarından dolayı Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır. 2004 yılında Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bir süre sonra kendi kurduğu Cem-i Cümle isimli grubuyla konserler verdi. 2012'nin Ağustos ayında İstanbul isimli single parçasını dinleyicileriyle buluşturdu. Bir süredir karaciğer tedavisi gören ve bu durumu ailesinden ve sevenlerinden sakladığı öğrenilen Cemil Özeren, Kasım ayının başlarında hastanede yoğun bakıma alınmış, 20 Kasım 2012 tarihinde ise Bahçelievler Medical Park hastanesinde karaciğer sirozu nedeniyle hayata veda etmiştir.
Cengiz Tural
1984 yılında doğdu. Müziğe 1999 yılında Arıkan Sırakaya ve Selami Sevinç'ten ders alarak başladı. Dört sene boyunca eğitimine devam etti. 2002'den beri profesyonel olarak çalışıyor. Birçok bar grubuyla çaldı. 2007'de Yalın'la çalışmaya başladı. Bu tarihten itibaren bir çok ünlü isme eşlik etti. Bunlardan bazıları; Sertab Erener,Kenan Doğulu, Ajda Pekkan, Leman Sam, Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli, Mirkelam. 2012 yılından beri sahnede Gülşen'e eşlik etmekte. Birçok sanatçının kayıtlarında çaldı. 2011 yılında Tarık Sezer'le çalışmaya başladı. 6 sezondur O Ses Türkiye orkestrasında. Acun Medya'nın bir çok prodüksiyonunda davulcu olarak yer aldı. Şallıel Kardeşlerin kurduğu What Da Funk grubuyla 2012'den beri sayısız konserde çaldı. Grup ilk albümlerini yakında çıkaracak. Cengiz Tural, ismiyle çıkacak ilk teklik "Nootropic"i 2016 yazında Arıkan Sırakaya ile kaydetti.
Cenk Çelebioğlu
Cenk Çelebioğlu, 1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. On yaşındayken müzik ile uğraşmaya karar veren Cenk klasik piyano eğitimi almaya başladı. Sinemada izlediği “Batman” filmi ise film müziğine adım atması için bir dönüm noktası oldu. İlerleyen dönemlerde bestelerini senfonik olarak üretmek amacıyla bilgisayarda müzik çalışmalarına geçiş yaptı. Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Berklee Müzik Okulu’nda ”Film/Sinema Müziği” ve “Orkestrasyon” eğitimini tamamlayan ve MIDI virtüözü olarak anılan Cenk, 20 seneyi aşkın bir süredir güçlü orkestra programcılığını canlı enstrümanlar ile birleştirerek kendine has bir tarz oluşturdu. Bestelerinde Doğu ezgilerini Batı ile buluşturan bu tarzı ile fark yaratmayı başardı. Profesyonel müzik hayatına Levent Kırca’nın ”Son İstasyon” filmiyle başlayan ve sinema filmleriyle devam eden Cenk, Kanal D’nin beğenilen dizisi ”Şeref Meselesi”nin müziklerine imza atmış, sinematik sound’unu Türk Telekom, Avea, TTNET, Tivibu, Prime, Eti, Dardanel, Nestea, Doğan Kitap gibi onlarca markanın 400’den fazla jingle ve tanıtım filmlerine taşımıştır. 2017 yılında kurduğu ”25m2 Music Production” isimli müzik ajansı çatısı altında film, fragman ve reklam müziği çalışmalarına devam etmektedir.
Çiçek Öztoprak
Dimitris Varsamidis
Edis
Edis Görgülü, 28 Kasım 1990'da Londra'da doğdu. Kendisi doğmadan önce ebeveynleri, çalışmak ve eğitimlerini tamamlamak için Londra'ya gelmişlerdi. Edis2,5 yaşindayken ailesi onu Türkiye'de büyütmenin daha doğru olacağına karar verdi ve Görgülü ailesi memleketleri olan İzmir'e yerleşti. Edis, 4 yaşında piyano dersleri aldı. Liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. Müzisyen olmak isteyince ailesi, önce okulunu bitirmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşti. Galatasaray Üniversitesi'ndeyken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı da kazanarak bu bölüme de başladı. 2011-2012'de FOX'ta yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde Barış karakterini canlandırdıktan sonra, 2012'de Star TV'de yayınlanan Hayatımın Rolü dizisinde Uygar rolüyle yer aldı. Daha sonra Ozan Çolakoğlu ve Soner Sarıkabadayı ile tanışarak muzik kariyerine adim atmis oldu. Söz yazarlığını ve besteciliğini Edis'in yaptığı "Benim Ol", 1 Aralık 2014'te single olarak yayımlandı. 30 Mart-6 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı isimlerden biri oldu.
Efe Yılmaz
Erhan Güleryüz
İstanbul Büyükçekmece’de doğdu ve çocukluğunu burada geçirdi. Müziğe ortaokul yıllarında davul çalarak başladı. Lise yıllarında besteler yapmaya başladı. Büyükçekmece Lisesi’ni bitirdikten sonra, henüz 16 yaşındayken İzmir Dokuz Eylül Üniversite’sinin İşletme bölümünü kazandı. Üniversitede kurduğu çeşitli müzik gruplarıyla konserler verdi. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre özel bir şirkette çalıştı. Erhan Güleryüz, solist olarak ilk albümü “Güller Açtı”yı 1992 yılında çıkardı. 1996 yılında “Garibim” adlı ikinci solo albümünü çıkardı. Erhan Güleryüz, üniversiteden arkadaşlarıyla kurduğu Grup Ayna’nın ilk albümünün stüdyo masraflarını, Garibim albümünün gelirleriyle karşıladı. 1996’nın son günlerinde “Gittiğin Yağmurla Gel” adlı albümlerini çıkardılar. Grup çıkardığı ilk albümle Türkiye’nin dört bir yanında konserler vermeye başladı. 1998’de çıkardıkları “Dön Bak Ayna’ya” adlı ikinci albümlerini “Şarkılar ve Türküler” (1999), “Çayımın Şekeri” (2000), “Bostancı Durağı” (2002), “Denizden Geliyoruz” (2004), “AYNA Buğu-Su” (2005), “Nefes” (2006), “Asmalımescit” (2010) ve “Mavi Şarkılar” (2011) adlı albümleri takip etti. Grup Ayna ayrıca 2002 yılında Barış Manço’nun anısına yapılan saygı albümü “Yüreğimdeki Barış Şarkıları”nda “Aynalı Kemer”şarkısını seslendirdi. 2006-2007 yılları boyunca Birleşmiş Milletler Mülteciler Örgütü’yle(UNHCR) beraber yardım konserleri verdi,Kiremit Uçuran Şiir kitabının İngilizce yeniden basımının gelirlerinin tamamını UNHCR vasıtası ile savaş mağduru mültecilere bağışladı. 2013 yılındaki “Ölsem De Kurtulsam” single çalışmalarından sonra Haziran 2015’te Erhan Güleryüz’e ait “Sevmek” adlı single larını çıkardılar. Erhan Güleryüz, bir yandan Grup Ayna’yla çalışırken 2000 yılında ilk kitabı “Kiremit Uçuran”ı yayımladı. 2004 yılında çıkardığı “Doğumgünü” adlı solo albümünü 2005’te “Kayıkhane Durgunu” ve 2010’da “Pera’da Yağmur” adlı şiir kitapları takip etti. 2002 yılında kurduğu Rüzgar Yapım’la beraber birçok sanatçının prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü üstlendi. Erhan Güleryüz ayrıca 2007 yılında özel bir Radyo’da “Ayna” adındaki programda radyo sunuculuğu yaptı. Bu sırada TRT’nin birçok kanalında konser ve söyleşi formunda yayımlanan “Ayna’dan Yansıyanlar” adlı televizyon programını ve TRT FM’de “Söz-Müzik: Erhan Güleryüz” adlı kendi hazırladığı edebiyat ve müzik ağırlıklı radyo programını sundu. Birçok sinema, dizi, belgesel ve reklam müziği hazırlayan Erhan Güleryüz bunun dışında bir çok radyo ve televizyonun kurumsal müzikleri ve program müziklerine de imza attı. Erhan Güleryüz, müzik çalışmaları ve konserlerden arta kalan vakitte, sanatın şiir, resim, film ve edebiyat dallarıyla ilgileniyor. Söz yazarken ki ilhamını bu alanlardan ve yollardan alıyor. Erhan Güleryüz’ün vokalliğini üstlendiği Ayna grubu ile 20 yıldır birlikte konserlere devam ediyor. Şimdiye kadar bestelediği 360 kayıtlı şarkıyı birçok müzisyen seslendirdi. Nilüfer,Mustafa Sandal,Zuhal Olcay,Burcu Güneş,Serdar Ortaç,Özcan Deniz,Hakan Peker, Linet,Bülent Ersoy,Zafer Peker,Yılmaz Morgül,Adnan Şenses,Zafer Peker, ve birçok müzisyen örnek gösterilebilir. Ayna Grubu ile 20 yıldır Türkiye ve tüm dünyada 2600 ün üzerinde konserle köy, kasaba, şehir dolaşmaya devam ediyorlar. Grup şimdiye kadar sayısız defa ‘en iyi Grup’ ödülü nün sahibi oldu. 2016’da grubun 20. Yıl albümü çalışmaları tamamlandı. Albümde grubun sevilen 20 şarkısı yeniden kaydedildi. Erhan Güleryüz Ayna grubundan bağımsız olarak 2010 yılında Klasik Türk Sanat müziğinin tarihi eserlerini ve bestecilerini anmak için modern formda bir çalışma yaptı, Itri, Hacı Arif Bey, Dede Efendi gibi bir çok büyük üstadın eserlerini yorumladı. 2013 yılında başladığı “İÇİMDE AKAN NEHİR” adlı sinema filmi Londra BAFTA da galasının ardından 2015 de vizyona girdi. Senaryosunu, yönetmenliğini, müziğini, oyunculuğunu ve prodüksiyonunu kendi üstlendiği filmde hazırladığı senfonik eseri “Budapeşte Senfoni Orkestrası” ile kaydetti. Kardeş Azerbaycan’ın 1990-1992 yılları arasında Dağlık Karabağ’da yaşadığı büyük katliamı ve acıları bir aşk hikayesi eşliğinde anlatan sinema filmi dünyadan ve izleyiciden büyük ilgi gördü. Erol Olçak ile tanıştıktan sonra 7 haziran ve 1 Kasım seçim çalışmalarında Arter Ajans içindeki ekipte görev aldı. Seçim çalışmalarında yazdığı ve seslendirdiği slogan ve şarkılar geleceğin Türkiye’si için önemli bir itici güç oldu. EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için ‘Milli Takım Marşı’ yazdı. Marş milyonlarca taraftarın beğenisini aldı. Çanakkale zaferinin 100.yılı için bestelediği “1915 ÇANAKKALE SENFONİSİ” Kültür Bakanlığı himayesinde, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkalığı desteği ile İstanbul Devlet Senfoni Orkestrasıyla kayıt edildi. 15 Temmuz 2016 da yaşanan Darbe kalkışmasında ülkenin yaşadığı büyük ihanetten çok etkilendi. Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip Olçak’ın şehit olmaları üzerine yazdığı ‘Türkiye için’ ağıtında tüm şehitlerin unutulmaz halk kahramanları olduğunu anlattı. Büyük Yenikapı Mitingi için Kültür bakanlığı Müsteşar Yrd. Nihat Gül ve Kültür Bakanlığı Müşaviri İbrahim Sarıtaş tarafından yazılan ‘Millet Marşı-Haydi Türkiyem” şiirini besteledi ve seslendirdi. Eser bütün Türkiye’de şehir ,kasaba ve köylerde Demokrasi mitinglerinde ve Yenikapı birlik mitinginde milyonlarca demokrasi nöbetçisi ile bir ağızdan söylendi. Eser Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğinin sembolü oldu. Kültür Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Nihat Gül ve Kültür Bakanlığı Müşaviri İbrahim Sarıtaş’ın teşvikleriyle 15 Temmuz Darbe kalkışmasının acılarını ve yüzlerce yıl memleketi için gözünü kırpmadan Şehit olmuş vatansever halkımızı anlatan “DEMOKRASİ SEVDASI”adlı senfonik eseri besteledi.
Eylül Çekirge
Görkem Yenilmez
Gülden
Gülden Mutlu Londra'da yaşayan bir Türk şarkıcı ve bestecidir. Türkiye'de ki konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra Londra'da bir Türk Müziği Korosunun şefliğini üstlenmiş ve Londra'nın bir çok önemli mekanlarında konser vermiştir. Gülden Mutlu'nun ilk profesyonel çalışması, sözü ve bestesi kendisine ait olan "Soğuk Odalar" adlı şarkısıdır. 2012 yılında Emre Aydın ile düet yaptığı, "Soğuk Odalar" adlı şarkısı uzun aylar boyunca radyo ve televizyon müzik kanallarının top listelerinde 1 numarada kalarak büyük başarı elde etmiştir. Müzik kariyerine ara vermeden devam eden Gülden Mutlu, 2012 yılında "Unutamam Dedin" adlı single yayını ile aynı başarıyı devam ettirmiş ve 2015 yılında "Sen Yokken Olanlar" adlı albümünün çıkış şarkısı olan "Yatsın Yanıma" şarkısı ile tekrar dikkatleri üzerine çekerek uzun süre radyo ve televizyon kanallarının yer verdiği en sevilen şarkılar arasında yer almıştır. Albüm şarkılarının Klip yayınlarına devam ederken 2016 yılında Ozan Doğulu- Bahadır Tatlıöz ile bir araya gelerek "Uzun Lafın Kısası" adlı şarkı ile tekrar listelerde yükselişe geçmiştir. Aşk ve ayrılık arasındaki duygu değişimlerini gözlemleyen ve hayal dünyasını genişleterek şarkılar yazan Gülden'in geniş bir şarkı arşivi bulunmaktadır.
Gülden Mutlu, aynı zamanda diğer bazı Türk şarkıcılarının seslendirdiği şarkıların da söz yazarı ve bestecisidir. Bunlardan bazıları; Cemil Demirbakan/Ceviz Agacı / Kırk Gün, Ece Seçkin/ Olsun, Keremcem/ Biri mi Var, Baran Bayraktar/ Salla Gitsin, Ebru Yaşar/ Nasıl Uyuyorsun
Müzik çalışmalarına devam eden şarkıcı 2017 yılında Pasaj Müzik'ten yayınladığı "Açık Yara" isimli şarkısında biten bir aşkın kalıntılarından bahsetmiş ve bu hissi yaşayan insanların sözcüsü olduğunu vurgulamıştır. Yine 2017 yılında davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile "Kimim Ben" isimli kitap projesinde Aşkım Kapışmak'a ait 10 şiirin tema müziklerini hazırlamış ve ek olarak sözü bestesi Mutlu'ya ait "Ne Biliyorsun Hakkımda" isimli şarkısını kitabın habercisi olarak klibi ile birlikte ilk kez Harbiye Sahnesi'nde dinleyicinin beğenisine sunmuştur. Gülden Mutlu, yeni müzik projeleri ve şu anda hazırladığı solo albümü ile dinleyicilerinin karşısına çıkmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Gürsel Çelik
Hakkı Yalçın
Hakkı Yalçın 1958 yılında Erzincan'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren şiir yazmaya başlayan Yalçın, daha ilkokul yıllarında "Şair Hakkı" olarak ünlendi. Edebiyata olan düşkünlüğü ve aşkı tarif etmesiyle her geçen yıl Hakkı Yalçın için şarkı sözü yazarlığına adım atmasını hızlandırdı. 700 civarında şarkısı okunan ve yapmış olduğu her şarkı hit olan Hakkı Yalçın'ın bazı şarkıları şunlardır. Daha Yokluğununun İlk Akşamında (Cengiz Kurtoğlu) Jest Oldu (Mustafa Sandal), Yıkılmadım Ayaktayım, Taşralı (Mahsun Kırmızıgül), Elveda İstanbul (Yılmaz Morgül), Dönüşüm Muhteşem Olacak (Kadir Tapucu), Duman Gözlüm, Tabir-i Caizse, Aramazsan Arama,Üşüyorum (Gökhan Özen), Bir inat uğruna (Ebru Gündeş), Kapına Gül Bıraktım (Sinan Özen). Bunlardan özellikle Mustafa Sandal'a verdiği Jest Oldu şarkısısının sözleri ve sözlerin besteyle uyumu, Türk Sanat Musikiseverlerinin de halen büyük beğenisini toplamaktadır...
Haris Kostopoulos
Heja
Hilmi Yavuz Çetin
Hristos Dantis
Ian Ikon
Ilias Filippou
İlkay Dinsever
İslam Seferli
Kaan Düzarat
Kaan Ekenler
Koner Memili
Leonidas Sozos
Mehmet Yöntem
Mert Zeybekçi
Metehan Taştemel
Metin Karausta
Mihalis Touratzidis
Mustafa Yazıcıoğlu
Nikos Karvelas
Nikos Terzis
Oceanvs Orientalis
Ogün Dalka
1981 yılında doğan Ogün Dalka, 8 yaşında klavye çalmaya başlamıştır. Ankara’daki ilk gençlik yıllarında bir süre de bas gitar dersleri almıştır. Klavye çaldığı ilk rock grubu Bayt Gadol’la 1999 yılında bir EP, 2000 yılında da bir albüm çıkarırken, bir yandan da Hacettepe Üniversitesi TSM Korosu’na katılarak şan ve makam konusunda temel Türk Müziği eğitimine başlamıştır. 1999 yılında da, henüz üniversite öğrencisiyken, dj’liğe adım atmış, Ankara’da çok sayıda gece kulübünde ve özel organizasyonda sahne almıştır. 3 yıl süren stüdyo asistanlığının ardından 2002 yılında müzik prodüksiyonuna başlayarak, dj’liğini prodüktör olarak da desteklemiştir. 2002-2009 arasında 7 yıl ProTools, daha sonrasında ise Logic kullanmıştır. Halen Logic ProX kullanmaya devam etmektedir. 2009 yılında kendi stüdyosunu kuran Dalka, 2000 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden Pınar Ayhan’ın “Duyuyor musun”, Özlem Ömür’ün “Türk Bestecileriyle Yolculuk” albümleriyle birlikte kendi ilk albümü olan “Renk”i de bu stüdyoda kaydetmiştir. 2014 yılında İstanbul’a yerleşen Ogün Dalka, halen dj performansları ve prodüktörlüğün yanı sıra Big Chefs Cafe & Brasserie’nin müzik direktörlüğü görevini sürdürmektedir. Son dönemde Dj Funky C ile birlikte çıkardığı Ne Olacak ve Kalk Gidelim teklilerinin prodüktörlüğünü üstlenmiş, Rober Hatemo'nun "Giden Candan Gidiyor" teklisinin sözünü ve müziğini yazmıştır.
Oğuz Evren
Ozan Kotra
Öze Bade Derinöz
Özer Şenay
Özgür Can Öney
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi Uzay Bilimleri bölümünden ayrılan ve Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünde öğrenci olan Özgür Can Öney, lise yıllarında Batıkent Kaya Bayazıtoğlu Lisesi’de kurduğu Reblos isimli grupla müzik hayatına başlamıştır.
Davul konusunda ise ilk olarak Gürcan Konanç’tan metod takibi ve nota okuma üstüne özel ders almıştır. Yakın arkadaşları ile daha sonra üniversite yıllarında önce Garnitür daha sonra 70′lik ismini alan bir cover grubu kurmuş ve bu grupla çeşitli barlarda çalmıştır.
1999′da Deli Gömleği’ne katılmış, onlarla da 2 demo kaydetmiş ve bir çok bar programı ve üniversite şenliğinde yer almıştır. Aynı zamanda ANETİT ve A. Ü. Hukuk Fak. Atölye Oyuncuları bünyesinde yer alarak bazı tiyatro oyunlarının müziklerini yapmıştır. 2001 yılında maNga’ya katılmıştır.
2004 yılında İstanbul’a yerleşen ekip albüm çalışmalarına başlamıştır. 2004 yılı, aralık ayında ilk albümlerini çıkaran grup, çok büyük bir başarı yakalayıp bu albüm ile altın plak almışlardır. Bu arada Özgür Can Öney de Okan Duman ve Cengiz Baysal’dan ders alarak kendini geliştirmeye devam etmiş ve maNga ile son 4 yıl içinde yurtiçinde yaklaşık 50 il ve il merkezi ile yurtdışında 6 ülkedede 300′ün üzerinde konser vermiştir.. Özgür Can Öney halen maNga ile müzik yapmaya devam etmektedir. 2009 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ” Best European Act ” ödülünü alan maNga , 2010 Eurovison Şarkı Yarışması’nda da 2. olmuştur.
Reşat Rony Uzay Hepari
Şakir Askan
Ülkemizin en ünlü söz yazarlarından olan şair Şakir Askan 13.03.1959 Çanakkale/Yenice'de dünyaya gelmiştir. Evli ve iki çocuk sahibi sanatçı 35 yıldır şarkı sözü yazarı olarak sektörde yer alır. Halen Bursa'da ikamet etmekte olan Şakir Askan, Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Kibariye, Güllü, Emrah, Bülent Ersoy gibi pek çok ünlü ismin seslendirdiği şarkıların söz yazarıdır.
Soner Kırmızıgül
Soner Kırmızıgül (BLACKROS3) - Biyografi 1994'te İzmir, Narlıdere'de doğdu. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Soner, Müzik prodüksiyonu konusunda 3 sene boyunca farklı tarzlarda kişisel gelişimini sürdürdü. Profesyonel müzik hayatına, bir çok tiyatroya ve kısa filmlere soundtrack yaparak adım attı. 2006-2011 yılları arası kariyerinde söz yazarı ve şarkıcı olarak ilerleyen Soner, 2012 yılından itibaren tamamen müzik prodüksiyonuna geçiş yaptı. Elektronik müziğe olan ilgisi ve hızlı değişen trendler nedeniyle kendini yaklaşık 3 yıl House ve Trap tarzlarında eğitime ve geliştirmeye odakladı. 2015 yılının başlarında başladığı bir albüm projesiyle birlikte tanıdığı ortağıyla birlikte 2017'de İzmir'de Nexus Production isminde bir prodüksiyon ekibi kurdu. Prodüktör ve Ghost prodüktör olduğu House ve Trap tarzlarındaki bir çok proje başta Bulgaristan olmak üzere yurtdışında bir çok radyoda haftalarca listelerde kalmayı başardı. Kariyer ilerleyişini Trap and bass ve house tarzlarında yaptığı parçalarla sanatçı ve aranjör olarak sürdüren Soner, 2019 Ocak ayında İstanbul'a temelli taşındı ve şuan çalışmalarına İstanbul'da devam ediyor.
Sotiris Agrafiotis
Spiros Giatras
Tetik
Thanasis Garavelas
Tolga Böyük
Tolga Böyük, 2010 yılında iki dostuyla beraber kurduğu müzik grubu Farfara’da yer almıştır. Yine aynı sene tek başına yarattığı ses ve müzik üzerine deneysel olarak çalıştığı Islanmand projesine devam etmekte ve soundcloud’dan yayınlamaktadır. Aynı zamanda FFW İstanbul kurucularındandır.
Toni Pandeli Mavridis
Tuba Erman Atasayar
Turgay Kantürk
Ufuk Özcan
1988'de Hollanda'da doğan Ufuk Özcan, çok yönlü bir medya yaratıcısı, sanatını bilen bir görsel-işitsel sanatçı. Film endüstrisindeki engin tecrübesi, ona büyük insanlarla/sanatçılarla çalışma fırsatı verdi; Yes-R, Ummet Özcan, Gers Pardoel, Marco Grandia, Jelle Posthuma vb. Film endüstrisinde çalışarak müzik tutkusunu aldı. Yeniden tutuşan tutkusu onu birden fazla müzik yapımcılığını yazdığı, düzenlemesi, üretmesi ve serbest bıraktığı noktaya getirdi. MTV ödülünü ürettiği prodüksiyonlarla, efsanevi Türk rock grubu maNga'nın solisti ve şarkı yazarı sanatçısı Ferman Akgul ile, kazandı. İlk önce 2013'te New York'taki CMJ Kongresi'nde müziği, bir arkadaşı olan Özgür Oney tarafından tanıtıldı. Ufuk için çok yeni kapılar açan çok verimli bir işbirliğine dönüştü. Birlikte türk müzik listelerinde ilk 10’da kalmayı kazanmayı başardı. Ufuk'un bir Üretici / DJ kariyerine devam etmesini ve sektörde kendine bir yer edinmesini sağlayacak başarılı ve büyük bir işbirliğidir..
Uzay Kanat Hepari
Uzay Kanat Heparı, 1995 doğumlu müzisyen ve aktördür. Lise eğitimini ABD'deki Trinity-Pawling School'da tamamlayan Heparı, üniversite eğitimine Istanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. İlkokuldan beri belirli aralıklarla piyano eğitimini sürdürmektedir. Aynı zamanda Türkiye Binicilik Federasyonu lisanslı sporcusudur.
Yiannis Karalis
Zekai Tunca
Zeki Güner
1982 yılında İzmir’de doğdu. Tüm öğrenim hayatını bu şehirde tamamladı.
Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Zeki Güner, 8 yaşında TRT sanatçısı Nihat İnce’den kanun dersleri aldı.
Sonrasında yüreğinden taşan sözcükleri ve cümleleri notalarla buluşturup söz yazmaya başladı. Çalışmalarını daha çok
paylaşmak için İzmir yetmeyince İstanbul’un kapısını çaldı. 3 yıl gibi bir süre sonunda Işın Karaca’nın beğenisini kazanıp İstanbul’a yerleşti.
Işın Karaca’nın Uyanış albümünde, albüme adını veren Uyanış parçası başta olmak üzere altı ortak ve bir adet kendine ait şarkı
sözüyle yedi parçaya imza atan sanatçı, aynı yıl Niran Ünsal’ın Sesler ve İzler albümünün çıkış şarkısı olan “Ben Yine Kendimle” ve “Sevda Yolu” adlı iki
besteye söz yazmıştır. Ayrıca, Erkan Güleryüz’ün Yegane albümünde de “Menekşeler Küskün” adlı eseri bulunmaktadır.
“Canım Ailem” dizisinde Yonca Lodi’nin seslendirdiği, söz ve müziği
Zeki Güner’ e ait Emanet adlı single büyük bir başarıya ulaşmış ve dijital ortamda en çok indirilen şarkılardan biri olmuştur.
Ferhat Göçer’in Biz Aşkımıza Bakalım albümünde “Üzüm” ve “Biz Bu Değiliz” adlı iki şarkısı yer almaktadır. “Üzüm” radyo listelerinde en çok yayınlanan
şarkılar arasındadır.
Yonca Lodi 2010 da çıkan yeni albümü Milat’ta yine Zeki Güner imzalı “Tavan Arası”, “Tenden Tene” ve “Düştüysek Kalkarız” adlı iki parçasını seslendirmiştir.
Zeliha Sunal 2010 da çıkan Aşk Bana Kalar Albümünde “Kıyamazdım” , “Gözlerinde Duruyor Aşk” , “Cemre” adlı Zeki Güner parçalarına yer vermiştir.
Yeşim Salkım’ın 2010 yılında Çıkan İstanbul’da Aşk Albümünde bulunan on şarkı Söz&Müzik Zeki Güner imzası taşımaktadır.
Ziynet Sali 2011 yılında sözü ve müziği Zeki Güner'e ''Alışkın Değiliz'' ile radyolarda en çok çalan şarkılar arasına girmeyi başarmıştır. Aynı albümde
Sözü Zeki Güner'e müziği Attila Özdemiroğluna ait ''Yine Geceler'' isimli bir şarkısı daha yer almıştır...
2012 yılında Bengü Anlatacaklarım Var single çalışmasının tamamını Zeki Güner ile yapmıştır. İki eser bulunan mini albümde ''Haberin Olsun'' ve ''Yaralı''
Söz Müzik Zeki Güner imzası taşımaktadır. ''Yaralı'' Kral Tv Video Müzik Ödüllerinde Radyolarda en çok çalan şarkı ödülünü almıştır. 2013 yılı içinde 18877 defa
radyolarda yer bulan şarkı bir rekora imza atmıştır.
2013 yılında Ferhat Göçer albümününün çıkış şarkısı ''Git'' yine Zeki Güner imzası taşımaktadır. Sözü müziği sanatçıya ait şarkı Nielsen raporlarına göre
haftalarca bir numara olmuştur..
2013 yılında Bengü ''Saygımdan'' adlı teklisini yayınlamıştır. Sözü müziği Zeki Güner'e ait eser yine Nielsen raporlarında haftalarca bir numara kalmayı
başarmıştır.
2014 yılında Bengü ''İkinci Hal'' albümünü yayımlamıştır. Albümde Zeki Güner'in 7 eseri bulunmaktadır. Çıkış şarkısı ''Sahici'' söz müzik Zeki Güner'e aittir.
Türkiye listelerinde 1 numarayı olmayı başarmıştır. Aynı albümdeki diğer Zeki Güner eserleri; ''Kapıda Yalnızlık'', ''Ege'', ''Hilal'', ''İkinci Hal'', ''Saygımdan''
ve ''Yaralı''dır.
2014 yılında Tuğba Özerk ''Derin Darbe'' şarkısını tekli olarak yayınlamıştır. Adaptaston olan eserin sözleri Zeki Güner imzası taşımaktadır.
2015 yılında Ezo, albümünde sözü müziği Zeki Güner imzası taşıyan ''Saf Kalbim''e yer vermiştir.
2016 yılında Funda Arar, albümünde sözleri Zeki Güner imzası taşıyan ''Ömrüme Yetiş'' adlı eseri yorumlamıştır. Kliplenen şarkı bir çok tv ve radyo listelerinde
bir numara olmayı başarmıştır.
2017 yılında Mustafa Ceceli, ''Söz Aramam'' ve ''Hikaye'' isimli iki Zeki Güner eserine albümünde yer vermiştir.
2017 yılında Hadise, ''Telefon Rehberi'' ve ''Aşk Dediğin'' isimli iki Zeki Güner eserine albümünde yer vermiştir.
2017 yılında Hande Yener; albümünde ''Sana Bir Şey Olmaz'' adını taşıyan söz müzik Zeki Güner imzalı şarkıya yer vermiştir.
Yine 2017 yılı son çeyrekte Ziynet Sali ''Ağlar mıyım? Ağlamam'' single çalışmasında sözü müziği Zeki Güner imzası taşıyan şarkısıyla 1 numara olmayı başarmıştır.